آرد، شکر، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه ...

 



مواد لازم

 

آرد 4 ق.غ

شکر 4 ق.غ

بکینگ پودر 1 ق.غ 

پودر کاکائو 2 ق.غ

تخم مرغ 1 عدد

شیر 5 ق.غ

روغن مایع 3 ق.غ

 

 

 

طرز تهیه

 

آرد، شکر، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه

کرده و با چنگال هم بزنید. شیر و روغن را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا

مواد خوب با هم مخلوط شوند. فنجان ها را درون یک قابلمه چیده و داخل

قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجان ها باشد. قابلمه

را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار داده تا آب داخل قابلمه به نقطه

جوش برسد. بعد از اینکه به جوش آمد، دور در قابلمه را با دمکنی پوشانده و

شعله را کم کنید. بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید و بدون اینکه در

قابلمه را بردارید 10 دقیقه به همین حالت بگذارید. بعد از 10 دقیقه در قابلمه

را برداشته و کاپ کیک ها را از داخل فنجان ها در آورید. اگر دوست داشته

باشید میتوانید با فنجان سرو کنید. در صورت تمایل شکلات تخته ای را به

روش بن ماری آب کرده و روی کاپ کیک ها بریزید.

در صورت تمایل میتوانید پودر کاکائو را حذف کنید و 1 پنس وانیل اضافه کنید.

 

 

کاپ کیک زیر را با روش بالا درست کردم ، فقط روش رو با خامه ی فرم گرفته و شکلات تخته ای آب شده تزئین کردم.

 


 



تاريخ : ۱۳٩٤/٥/٢٢ | ٩:٥٢ ‎ب.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات