ابتدا لوبیا چشم بلبلی را که از 2 ساعت قبل خیس داده اید با مقداری ...

 



مواد لازم

 

 

برنج 2 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی 2 استکان

گوشت چرخ شده ( دلخواه )

پیاز متوسط 1 عدد

شوید خشک شده 3 ق.غ

سیب زمینی متوسط برای ته دیگ 1 عدد ( دلخواه )

نمک، فلفل و زردجوبه به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا لوبیا چشم بلبلی را که از 2 ساعت قبل خیس داده اید با مقداری نمک و

زردجوبه بپزید، سپس داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود. پیاز را نگینی

خرد کرده و در روغن سرخ کنید. برنج را آبکش کنید و شوید را به آن اضافه

کنید و هم بزنید. گوشت چرخ شده را مقداری نمک و فلفل زده و به اندازه

های کوچک گلوله کنید و در روغن سرخ کنید. سیب زمینی را ته قابلمه چیده

و یه لایه برنج ریخته و روی برنج پیاز داغ، لوبیا چشم بلبلی و گوشت را بریزید

و تا اتمام برنج و مواد همین کار را ادامه دهید. در قابلمه را گذاشته تا دم

بکشد.

 

 

 



تاريخ : ۱۳٩٤/٥/۱۱ | ٢:٤۱ ‎ق.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات