ابتدا گوشت چرخ شده را نمک، فلفل و زعفران دم شده زده و مخلوط ...

 



مواد لازم برای 6 سیخ

 

گوشت چرخ شده نیم کیلو

پیاز بزرگ 1 عدد

زعفران دم شده 1 ق.غ

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

گوجه 6 عدد

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا گوشت چرخ شده را نمک، فلفل و زعفران دم شده زده و مخلوط کنید.

پیاز را رنده ریز کرده و حسابی آب آن را بگیرید و به گوشت اضافه کنید و

حسابی ورز دهید. مواد را داخل ظرف بگذارید و در آن را خوب ببندید و به مدت

2 ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس گوشت را به اندازه برداشته و به

صورت بیضی در آورده، سیخ را کمی با آب مرطوب کرده و گوشت را با دست

به سیخ فشار دهید و فرم دهید. ( این کار رو هم با دستگاه مخصوص کباب

کوبیده میتوانید انجام دهید )  و روی کباب پز گذاشته تا پخته و کباب شود.

گوجه ها را هم سیخ زده و روی کباب پز کباب کنید.

 

 




تاريخ : ۱۳٩٤/٥/۱۱ | ٢:٥٢ ‎ق.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات