بادمجان ها را کبابی کرده و پوستش را جدا کنید و با گوشتکوب بکوبید. سیر ...

 



مواد لازم

 

بادمجان 4عدد

سیر 3 حبه

رب گوجه فرنگی 1 ق.غ

نمک،فلفل و زردجوبه به میزان لازم

تخم مرغ 1 عدد

 

 

طرز تهیه

بادمجان ها را کبابی کرده و پوستش را جدا کنید و با گوشتکوب بکوبید. سیر

را با زردجوبه تفت داده و بعد بادمجان را اضافه کنید. وقتیکه یه تفت خورد

نمک و فلفل را اضافه کرده و کمی بعد رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید.

تخم مرغ را با چنگال زده و اضافه کرده و در تابه را بگذارید، چند دقیه بعد غذا

آماده است.

 




تاريخ : ۱۳٩٤/٥/۱۱ | ٩:٥٦ ‎ب.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات