آب را همراه روغن در قابلمه ای جوش آورده، سپس آرد را کم کم اضافه ...

 



مواد لازم جهت تهیه ی خمیر

 

تخم مرغ 2عدد

آرد سفید 8 قاشق غذا خوری

روغن جامد یا کره 2قاشق غذاخوری

آب 1 لیوان

جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری

شربت 1قاشق غذاخوریپ

روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازمپ

 

 

ابتدا طرز تهیه ی شربت


دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل و گلاب

بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد، سپس شربت

به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

 

 

طرز تهیه ی خمیر بامیه


آب را همراه روغن در قابلمه ای جوش آورده، سپس آرد را کم کم اضافه کنید

و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم

مرغ ها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش

شیرین اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود. خمیر را

داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ

شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت

اضافه ی آن گرفته شود.  

 




تاريخ : ۱۳٩٤/٥/۱٢ | ٤:٥٩ ‎ق.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات