این دستور یک غذای انگلیسی_اسکاتلندی است که میتوان به عنوان ...

 



مواد لازم


تخم مرغ 2 عدد

آرد سفید 1 پیمانه

کورن فلکس خرد شده یا آرد سوخاری 1 پیمانه

سوسیس چرخ شده 200 گرم

روغن مایع برای سرخ کردن

نمک و فلفل به میزان لازم

سس خردل به میزان لازم

 

 این دستور یک غذای انگلیسی_اسکاتلندی است که میتوان به عنوان یک

صبحانه یا شام سبک استفاده شود.


طرز تهیه


1 عدد تخم مرغ را در یک قابلمه کوچک گذاشته و تا حدی که روی آنها را آب

بگیرد، آب میریزیم.حرارت می دهیم تا به جوش بیاید و سپس شعله را

خاموش می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا 3 دقیقه بماند.آب قابلمه را

خالی کرده و با آب یخ مجددا پر می کنیم تا تخم مرغها خنک شوند.به آرامی و

زیر جریان آب سرد شیر آب، تخم مرغ را پوست می کنیم و داخل یک کاسه آب

سرد می گذاریم تا کاملا خنک شود. برای تسریع کار، این مرحله را از روز قبل

هم می توان انجام داد. آرد و کورن فلکس خرد شده یا آرد سوخاری را دردو

کاسه جداگانه میریزیم. سوسیس های چرخ شده را کف دست باز کرده و

تخم مرغ پخته را روی آن قرار داده و کاملا با خمیر سوسیس دور تخم مرغ را

می پوشانیم. یک تخم مرغ خام را در یک کاسه با ویسک میزنیم تا از حالت

لختگی خارج شود.تخم مرغ پوشیده با سوسیس را ابتدا در آرد سفید

غلطانده و بعد در تخم مرغ غوطه ور کرده و سپس با کورن فلکس خرد شده یا

آرد سوخاری پوشش میدهیم. برای تسریع در کار، این مرحله را میتوان یک

روز جلوتر هم انجام داد. روغن را داخل دیگ کوچکی میریزیم و روی حرارت

ملایم میگذاریم،حدود 5 – 6 دقیقه یا تا زمانی که کاور سوسیسی برشته و

ترد و طلائی مایل به قهوه ای شود،اسکاچ ها را در روغن سرخ می کنیم. با

کفگیر سوراخ دار تخم مرغ را از روغن خارج کرده و روی حوله کاغذی روغن 

اضافی آن را گرفته و با نمک و فلفل و سس خردل سرو می کنیم.

 

منبع : آشپزانه

 

عکس زیر داخل آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری غلطوندم

 


عکس زیر داخل روغن سرخ کردم

 


عکس برش داده شده




تاريخ : ۱۳٩٤/٥/۸ | ۸:٤٧ ‎ب.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات