ابتدا هویج ها را شسته و پوست بگیرید و با غذاساز خرد کرده و یا رنده ریز ...

 



مواد لازم


هویج 1 کیلو


شکر نیم کیلو


هل ساییده شده 1 ق.غ


آب به مقدار لازم



طرز تهیه

 

ابتدا هویج ها را شسته و پوست بگیرید و با غذاساز خرد کرده و یا رنده ریز

کنید. هویج را در قابلمه ریخته و شکر و آب را اضافه کنید تا جوش بیاید. نیم

ساعت روی شعله ی ملایم بگذارید تا بپزد. وقتیکه به قوام آمد، هل ساییده

شده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه روی شعله ی ملایم گذاشته، سپس از

روی شعله بردارید. وقتیکه خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال

نگهداری کنید.

 



تاريخ : ۱۳٩٤/٥/۱۳ | ۱٠:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات