باقالی را داخل تابه ریخته و تفت دهید، سپس کمی نمک، فلفل و زردجوبه ...

 



مواد لازم


برنج  2 پیمانه


باقالی 200 گرم


شوید تازه یا خشک به مقدار دلخواه


نمک و فلفل و زرد جوبه به مقدار لازم


روغن و سیب زمینی یا نان برای ته دیگ

 

 

طرز تهیه

باقالی را داخل تابه ریخته و تفت دهید، سپس کمی نمک، فلفل و زردجوبه

بزنید و شوید را اضافه کنید. برنج را آبکش کنید. ته قابلمه روغن ریخته و

سیب زمینی را قالب یا برش بزنید و یا نان بگذارید، سپس روی آن مقداری از

برنج و یک لایه مواد بریزید. همین کار را تا اتمام برنج انجام دهید و بگذارید دم

بکشد.

 






تاريخ : ۱۳٩٤/٥/۱٤ | ۸:٤٠ ‎ب.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات