اسفناح را پاک کنید و بشورید و در قابلمه ریخته و 1 فنجان آب بریزید تا بپزد ...

 



مواد لازم

اسفناج 200 گرم


تره 100 گرم (به دلخواه)


سیر رنده شده 1 ق.چ


نمک، فلفل و زرد جوبه به میزان لازم


تخم مرغ 1 عدد


آب نارنج یا آبلیمو به مقدار لازم



 


طرز تهیه



اسفناح را پاک کنید و بشورید و در قابلمه ریخته و 1 فنجان آب بریزید تا بپزد.

وقتی پخت با گوشتکوب بکوبید. سیر را تفت دهید و اسفناج پخته شده را

اضافه کنید. نمک، فلفل و کمی زردجوبه هم اضافه کنید. بسته به ذائقه تان

آب نارنج یا آبلیمو را اضافه کنید. کمی که تفت خورد تخم مرغ را در تابه ی

دیگری همراه با نمک و زردجوبه سرخ کنید و به اسفناج اضافه کنید و هم

بزنید.

 




تاريخ : ۱۳٩٤/٥/٢٠ | ٤:٠۸ ‎ق.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات