ابتدا سبزی ها را پاک کرده، شسته و با چاقو یا دستگاه خرد کنید. سپس ...

 



مواد لازم



سبزی شامل اسفناج،گشنیز،جعفری،تره 200 گرم


برنج یا آرد برنج 2 ق.غ


آب نارنج یا آبلیمو 2 ق.غ


تخم مرغ 1 عدد


سیر 1 حبه


نمک، فلفل و زردجوبه به مقدار لازم





طرز تهیه


ابتدا سبزی ها را پاک کرده، شسته و با چاقو یا دستگاه خرد کنید. سپس

سبزی و برنج را همراه با 1 استکان آب بپزید. ( من از آرد برنج استفاده کردم )

اگر در حین پخت آب تمام شد، آب اضافه کنید. سپس سیر را با زردجوبه سرخ

کنید و به سبزی اضافه کنید. نمک، فلفل و آبلیمو را هم اضافه کرده و هم

بزنید. تخم مرغ را در ظرف دیگر همراه با زردجوبه سرخ کنید و اضافه

کنید سپس هم بزنید.

گیلانی ها این غذا را همراه با ماهی شور یا ماهی دودی سرو میکنند.

 




تاريخ : ۱۳٩٤/٥/٢٠ | ٤:٤۸ ‎ق.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات