پیاز را نگینی خرد کرده و نمک، فلفل و زردجوبه را اضافه کرده و تفت دهید ...

 


 



مواد لازم برای املت


تخم مرغ ۳ عدد

پیاز 1 عدد

گوجه فرنگی متوسط ۳ عدد 

 نمک، فلفل و زردجوبه به مقدار لازم 



مواد لازم برای تزیین

تخم مرغ ۳ عدد

پیاز 2 عدد

بیکینگ پودر 1 مقدار کم

آرد ۲ ق.چ

زعفران دم کرده مقدار کم


طرز تهیه

ابتدا دو تا پیاز را که برای تزئین هست، بدون اینکه ریشه هاشون را جدا کنید،

۱۲ قسمت کرده و گلبرگها را آرام از هم باز کنید و داخل آب سرد بگذارید. بعد

از چند ساعت از آب بیرون آورده و آرام گلبرگ ها رو باز کنید.


املت

پیاز را نگینی خرد کرده و نمک، فلفل و زردجوبه را اضافه کرده و تفت دهید.

گوجه ها را هم نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا

گوجه کمی نرم شود.تخم مرغ ها را کمی نمک بزنید و چنگال زده، سپس به

مخلوط گوجه و پیاز اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا تخم مرغ بپزد.


تزئین

سفیده و زرده ها را جدا کنید. سفیده را با همزن خوب زده تا پف کند و سفت

شود.1قاشق چایخوری آرد و مقدار کمی بیکینگ پودر به سفیده اضافه

کنید. داخل تابه روغن ریخته و سفیده را داخل تابه بریزید، شعله را کم کنید و

در تابه را بگذارید. وقتی سفیده پخت، روی تخته بگذارید و تا سرد نشده قالب

بزنید. زرده را زعفران، بیکینگ پودر و آرد بزنید و با چنگال زده، سپس داخل

تابه بریزید و بعد از پخت قالب بزنید.

 

 

 

 

املت با تزئین کالباس


 




تاريخ : ۱۳٩٤/٥/٢٠ | ٩:۱٧ ‎ب.ظ | نویسنده : Admin | نظرات ()
  • کوفه | آنک بات