باسلوق

مواد لازم

 

آب سرد 2 پیمانه

نشاسته نصف پیمانه

شکر 1 پیمانه

گلاب نصف پیمانه

کره 1 ق.غ

پودر نارگیل برای تزئین به دلخواه

گردو برای تزئین به دلخواه

 

 

طرز تهیه

 

آب سرد و نشاسته را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا نشاسته کامل داخل

آب حل شود. روی شعله ی ملایم گذاشته و هم بزنید تا خمیر تقریبا سفت

شود. شکر را اضافه کرده و هم بزنید. بعد اینکه خمیر یک مقدار شل شد گلاب

و کره را اضافه کرده و حسابی هم بزنید تا سفت شود. وقتی به صورتی شد

که کاملا" از ظرف جدا میشود شعله را خاموش کنید و روی یک پلاستیک که

کمی با روغن چرب شده، بریزید .کمی که خنک شد به قسمت های کوچک

تقسیم کرده و به دلخواه در پودر نارگیل غلط دهید و یک گردو روی آن بگذارید.

یک پلاستیک روش کشیده و به مدت چند ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

/ 2 نظر / 3 بازدید
کتی

عزیزم اين باسلق حالت كشدار داره يا نه منظورم مثل بازاريها شده يانه