سیر وابیج

موادلازم


برگ سیر 3بسته ( 300گرم)


تخم مرغ 2 عدد


نمک، فلفل و زردجوبه به میزان لازم


آب نارنج 2 ق.غ به دلخواه


روغن برای سرخ کردن




طرز تهیه


برگ سیر را با قیچی ( یا چاقو ) به صورت ریز خرد کرده و داخل یک ظرف پر از

آب بریزید و چند بار بشورید تا حسابی تمیز شود. ( مثل شستشوی سبزی )


تابه را داغ کرده و روغن بریزید و برگ سیر را با نمک، فلفل و زردجوبه سرخ

کنید.  2 ق .غ آب نارنج ( به دلخواه ) اضافه کنید. تخم مرغ را با چنگال زده و

روی برگ سیر  بریزید و در تابه را بگذارید. بعد از 5 دقیقه آماده میشود.

 


/ 0 نظر / 83 بازدید